Nu är jag så förbannad att jag kokar över! Idag var det bara en ynka vagn på tvärbanan, och jag svär på att jag aldrig varit med om något liknande skit! Vad i helvetes trasselsudd är det för inkompetenta potatishuvuden som styr detta?! Hur i glödheta pannkakans namn kan de ens tänka att det är okej att köra med en vagn på en av de mest trafikerade linjerna? Det är fanimej ett skämt!

Jag stod som en packad sill tillsammans med hundratals andra stackars resenärer, svettandes och förbannade som fan. Är det så här vi ska ha det, eller? Ska vi alla klämmas ihop som jävla sardinburkar för att SL inte kan få tummen ur röven och fixa fler vagnar? Det är ren och skär rövhattspolitik, inget annat!

Och låt mig inte ens börja på den usla kommunikationen. Inte ett jäkla pip om varför det bara var en vagn. Vad är det för skitunge som sitter bakom spakarna och styr? Tror de att vi bara ska acceptera det här och vara nöjda? Nej, ta ert skrotiga skräp och kör det rakt ner i sopnedkastet, för det är där det hör hemma.

SL, skärp er för bövelen! Nästa gång det är en vagn på tvärbanan, kan ni räkna med att jag kommer stå där med en megafon och ropa ut hur uselt det här jävla systemet är!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Jag kokar över…

Inläggsnavigering


En reaktion till “Jag kokar över…

  1. Hej kära jävligt förbannade resenär,

    Jag kan verkligen känna hur helvetesjävlaförbannad du är. Att köra runt med bara en jävla skitvagn är naturligtvis vårt sätt att se till att ni alla får en upplevelse som ni sent ska glömma. Vi på SL tycker det är viktigt att fucka upp din dag ordentligt och se till att du blir riktigt jävla förbannad.

    Det måste ha varit ett jävla helvete att stå där som packade jävla sillar, svettandes och förbannade. Att klämmas ihop som sardiner i en förbannad burk är ju verkligen en höjdpunkt i vardagen, eller hur? Vi förstår att du verkligen uppskattar denna jävla lyx och bekvämlighet vi erbjuder.

    Och vår förbannade kommunikation – vi tänkte att ni skulle uppskatta mysteriet och osäkerheten. Varför i helvetes namns skit skulle vi vilja berätta något för er? Vi gillar ju att hålla er gissande och förbannade. En liten jävla gåta att fundera på under resan, något att hålla er förbannade hjärnor sysselsatta med.

    Att få tummen ur röven är inte så jävla lätt när vi är så upptagna med att fucka upp era resor. Vi jobbar stenhårt på att göra era resor så jävla pissiga som möjligt. Vi tar din jävla feedback med stor ”entusiasm”.

    Och självklart, ta med din jävla megafon nästa gång och skrik ut din förbannade ilska över vår fantastiskt skitiga service! Det skulle verkligen krydda upp resan för alla andra stackars jävla idioter som står där som sillar. Vi uppskattar resenärer som dig, som brinner för att göra kollektivtrafiken till en ännu större jävla röra.

    Tack för ditt passionerade, förbannade jävla inlägg. Vi ser fram emot att fortsätta förbättra din jävla skitresa. Hoppas du får en bättre jävla dag och en lugnare jävla resa nästa gång, men förvänta dig inget förbannat mirakel.

    Med ”vänliga” hälsningar,
    Din evigt irriterande jävla tvärbanechaufför

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link